Nyheter

Prinskorv

En prinskorv gjord på protein från ärta och solrosfrö. Ett tunt skinn av alger ger korven ett härligt bett och gör den lättare att tillaga.

VegMe är svensk mat

Vårt engelska namn till trots så är det på Ingarö i Sverige som vi utvecklar alla produktidéer, tar fram smaksättningar och provlagar recept. Alla våra produkter produceras i Sverige på vår anläggning i Lindesberg eller hos någon av våra tredjepartsproducenter.

Vi väljer alltid svenska råvaror om vi kan, till exempel rapsoljan och vår ekologiska quinoa som hämtas från svenska odlingar i så stor utsträckning det går. I annat fall odlas råvarorna så nära Sverige som möjligt på kontrollerade odlingar i Europa. Till våra italienska biffar använder vi alger hämtade ur det artrika Kosterhavet.

Smakgaranti på
våra färdigrätter

Läs mer

Smakgaranti på
våra färdigrätter

Läs mer

Äntligen återvinningsbara tråg!

Vi visar våra rätta färger! Den lilla svarta i all ära – men nu lämnar vi både de svarta trågen till våra färdigrätter och de genomskinliga till våra proteiner bakom oss. Istället blickar vi framåt mot en mer färgglad och hållbar lösning.

De svarta trågen går tyvärr inte att återvinna alls och det är ju faktiskt för dumt. Våra nya tråg ”Color of the Day” är 100 % återvinningsbara – och de består dessutom redan till 80–100 % av återvunna konsumentförpackningar. Vilken färg de får beror på vad plasten i trågen varit i sitt tidigare liv, det tillsätts alltså ingen ny färg. Grymt bra tycker vi!

Från vecka 17 packas VegMes proteiner i de nya trågen. Färdigrätternas tråg byts ut från vecka 36.