BITES

Utsökta grytbitar med härligt tuggmotstånd, perfekta för alla typer av grytor, såser och wok. Eftersom de är förstekta kan de också ätas kalla i en sallad eller wrap.

VEGANSK KALOPS

En klassiker som blir klar på ett kick!

4 port

600 g VegMe Bites
150 g steklök
4 morötter
3 palsternackor
4 lagerblad
25 kryddpepparkorn
7 dl vatten
2 msk grönsaksfond
3 dl rött vin
ev maizena mörk
salt
peppar

potatis
rödbetor

Skala löken och fräs i en gryta. Skala och skär morötter och palsternacka i bitar. Lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad, kryddpeppar och VegMe Bites. Låt fräsa en stund. Häll på vatten, buljong och vin. Låt kalopsen puttra i ca 20 minuter och smaka av med salt och peppar. Vill du att såsen ska bli lite tjockare så red den med lite maizena. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Servera kalopsen med kokt potatis och rödbetor.

FLER VEGORECEPT

FLER VEGORECEPT

KORV PÅ PLÅT

PASTA MED KRÄMIG FÄRS

ASIATISKA NUDLAR MED PULLED

KORV PÅ PLÅT

PASTA MED KRÄMIG FÄRS

ASIATISKA NUDLAR MED PULLED