BURGARE MED ROSTAD MAJS OCH GUACAMOLE
4 port
• 4 VegMe BBQ-Burger
• 4 hamburgerbröd
• 1 burk VegMe Majonnäs
• 250 g cocktailtomater
• 200 g fryst mango
• 2 salladslök
• 1 lime
• ½ kruka koriander
• salt
• peppar
• 250 g fryst avokado
• 2 klyftor vitlök
• 1 lime
• 1 röd chili
• ½ kruka koriander
• salt
• peppar
• 340 g majs på burk
Börja med salsan: Hacka tomater och blanda med tinad mango. Finhacka salladslök. Riv i zest från lime och pressa i saften. Hacka koriander. Blanda och smaka av med salt och peppar.
Guacamole: Mosa den tinade avokadon med pressad vitlök. Riv i zest från lime och pressa i hälften av saften. Finhacka chili och hacka koriander grovt. Blanda och smaka av med salt, peppar och mer lime om du vill. Öppna majsen och häll av vattnet. Rosta den i en stekpanna i lite majsolja. Krydda med salt och peppar. Grilla burgarna och brödet. Lägg på sallad, en klick majonnäs, majs och burgare. Toppa med guacamole och salsa.