GRILLKORV OCH CHORIZO MED TRE GODA TOPPINGS
Chorizo med avokado och veganfeta
1 port
• 1 VegMe Chorizo
• 1 korvbröd
• 2 tsk VegMe Majonnäs
• ½ avokado
• 50 g greek white block
• sallad
Grilla korven och korvbrödet. Bred majonnäs i brödet. Lägg i sallad och korv. Skär avokado och lägg på tillsammans med bitar av osten.
Grillkorv med ost och jalapeños
1 port
• 1 VegMe Grillkorv
• 1 korvbröd
• 2 tsk VegMe Aioli
• 1 skiva vegan cheddar
• sallad
• cocktailtomater
• jalapeños
Grilla korv och korvbröd. Lägg ost på korven. Klicka aioli i brödet och lägg i sallad och korv. Toppa med klyftade tomater och jalapeños.
Chorizo med surkål och majonnäs
1 port
• 1 VegMe Chorizo
• 1 korvbröd
• sallad
• 2 tsk VegMe Majonnäs
• 1 msk surkål
• rostad lök
• chili
Grilla korv och korvbröd. Lägg sallad i brödet. Lägg i korv och toppa med majonnäs och surkål. Strö över rostad lök och finhackad chili.