SLUTA SLENTRIANGRILLA.

BÖRJA
GRILLA
VEGO!

Om du har bestämt dig för att 2021 är året då du slutar grilla kotletter av gammal vana och vänder blicken mot ett grönare alternativ – då har du hittat helt rätt! Med våra växtbaserade och smakrika proteiner och såser är det enklare och godare än någonsin att grilla vego.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

SLUTA SLENTRIANGRILLA.

BÖRJA
GRILLA
VEGO!

Om du har bestämt dig för att 2021 är året då du slutar grilla kotletter av gammal vana och vänder blicken mot ett grönare alternativ – då har du hittat helt rätt! Med våra växtbaserade och smakrika proteiner och såser är det enklare och godare än någonsin att grilla vego.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

AIOLI & MAJONNÄS

Baserade på svensk rapsolja och karaktäriseras av sin luftiga och lena konsistens. Använd som tillbehör till kalla och varma rätter eller som smaksättare i såser, röror och grytor.

FYRA SMÅ SÅSER

Ajvarmajo med persilja

4 port

• 1 burk VegMe Majonnäs
• 2 msk ajvar (ta stark om du vill ha mer sting)
• 1 msk hackad bladpersilja
• salt
• peppar

Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.


Rökig aioli med harissa

4 port

• 1 burk VegMe Aioli
• 2 tsk harrisa
• ½ tsk chipotle
• ½ tsk rökig paprika
• salt
• peppar

Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.


Grön aioli med citron

4 port

• 1 burk VegMe Aioli
• 2 msk hackad bladpersilja
• 2 msk hackad basilika
• 1 citron
• salt
• peppar

Rör ihop aioli och örter. Riv i zest från citron. Smaka av med salt och peppar.


Äpplemajo med curry

4 port

• 1 burk VegMe Majonnäs
• 2 tsk curry
• 1 äpple
• 2 salladslökar
• salt
• peppar

Rör ihop majonnäs och curry. Haka äpple och salladslök fint och rör ner. Smaka av med salt och peppar.

Tips!
Vill du få fram ännu bättre smak på curry så fräser du den först i lite margarin.

FLER GRILLRECEPT

FLER GRILLRECEPT

SLOPPY JOES MED KOREANSK TOUCH

GRILLKORV OCH CHORIZO MED TRE GODA TOPPINGS

GRILLSPETT CEVAPCICI

BURGARE MED ROSTAD MAJS OCH GUACAMOLE