Ajvarmajo med persilja
4 port
• 1 burk VegMe Majonnäs
• 2 msk ajvar (ta stark om du vill ha mer sting)
• 1 msk hackad bladpersilja
• salt
• peppar
Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Rökig aioli med harissa
4 port
• 1 burk VegMe Aioli
• 2 tsk harrisa
• ½ tsk chipotle
• ½ tsk rökig paprika
• salt
• peppar
Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Grön aioli med citron
4 port
• 1 burk VegMe Aioli
• 2 msk hackad bladpersilja
• 2 msk hackad basilika
• 1 citron
• salt
• peppar
Rör ihop aioli och örter. Riv i zest från citron. Smaka av med salt och peppar.
Äpplemajo med curry
4 port
• 1 burk VegMe Majonnäs
• 2 tsk curry
• 1 äpple
• 2 salladslökar
• salt
• peppar
Rör ihop majonnäs och curry. Haka äpple och salladslök fint och rör ner. Smaka av med salt och peppar.
Tips!
Vill du få fram ännu bättre smak på curry så fräser du den först i lite margarin.