
Lättlagad, trendig och färgsprakande nudelrätt med VegMe Pulled Original.
4 portioner
400 g VegMe Pulled Original
1 paket glasnudlar
1 ½ msk riven ingefära
1-2 vitlöksklyftor
2 lime
1 citron
1 tsk sesamolja
2 msk soja
½ gurka
4 rädisor
Rödkål
1 kruka koriander
2 msk rapsolja
1 dl hackade salta jordnötter
Vanlig soja
Sweet chili
Gör så här
Värm VegMe Pulled Original i kastrull med olja tills det är genomvarmt. Blanda en vinägrett med riven ingefära, pressad vitlök, pressad lime, pressad citron, sesamolja, kallrökt soja och finhackad koriander. Ta av kastrullen med VegMe Pulled Original och slå över vinägretten.
Koka upp rikligt med vatten och koka nudlarna enligt anvisning. Låt nudlarna rinna av i durkslag.
Lägg upp allt på ett fat och dekorera med sesamfrön, strimlad rödkål, skivade rädisor, jordnötter och andra grönsaker. Finriv skalet av limen över salladen och servera.
Gott tillbehör
Gör en god sojamajonnäs som tillbehör. Blanda 1 dl VegMe Majonnäs med soja. Rör om och servera i en skål.