
Tillagningstid: ca. 30 minuter
6 portioner
2 frp VegMe Pulled Original
1 gul lök
6 mortlade enbär
30 g torkade trattkantareller eller 200 g färska trattkantareller
3 dl schalottenlöksfond (koncentrerad fond utspädd med vatten)
4 dl växtbaserad osötad matlagningsgrädde
2 msk svartvinbärsgelé
1 1/2 msk dijonsenap
salt och peppar
olja till stekning
Tillbehör
ris
rårörda lingon
färsk timjan
Skala och hacka löken. Fräs löken mjuk i olja och tillsätt enbär och VegMe Pulled Original.
Blötlägg svampen enligt anvisning på förpackningen.
Lägg i svampen i grytan tillsammans med fond, grädde, gelé och dijonsenap.
Låt sjuda 8–10 minuter och smaka av med salt och peppar.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Hacka timjan och strö över.
Servera grytan med ris och rårörda lingon.