JULEN
GOES
VEGO

Ingen ska behöva avstå från julens favoriter, bara för att man vill fira växtbaserat!
På VegMes julbord finns krämig rödbetssallad, vår nya prinskorv och såklart våra omtyckta vegobullar.
Ett helt sortiment av färsk, svensktillagad gourmetvego redo för julbordet.
Här hittar du recept och tips för en 100% växtbaserad jul – även för dig som vill rulla dina egna bullar,
göra en vegansk skinka eller fixa en Jansson VegMe style.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

UPPDATERA FAVOURITERNA

JULEN
GOES
VEGO

Ingen ska behöva avstå från julens favoriter, bara för att man vill fira växtbaserat!
På VegMes julbord finns krämig rödbetssallad, vår nya prinskorv och såklart våra omtyckta vegobullar.
Ett helt sortiment av färsk, svensktillagad gourmetvego redo för julbordet.
Här hittar du recept och tips för en 100% växtbaserad jul – även för dig som vill rulla dina egna bullar,
göra en vegansk skinka eller fixa en Jansson VegMe style.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

VEGOBULLAR

Små, runda och saftiga vegobullar med fin konsistens och balanserad smak. En klassiker för både stora och små.

PRINSKORV

En växtbaserat alternativ till en av julbordets stora små klassiker. Gjord på protein från ärta och solrosfrö. Ett tunt skinn av alger ger korven ett härligt bett och gör den lättare att tillaga.

RÖDBETSSALLAD

Vår version av den klassiska rödbetssalladen, perfekt till vegobullemackan och en favorit på julbordet. Gjord på svenska rödbetor och vår krämiga majonnäs som ger den en lätt syrlig smak.

FLER VEGORECEPT

FLER VEGORECEPT

VEGANSK JULSKINKA

PRINSKORV & VEGOBULLAR

VEGANSK SILL

VEGANSK SILL