Sloppy Joes med koreansk touch

4 port
4 hamburgerbröd
300 g VegMe Pulled Original
2 vitlöksklyftor
2 tsk sesamolja
1 ¼ dl ketchup
1 ¼ dl hoisinsås
1 dl vatten
2 msk japansk soya
1 msk risvinäger
1 tsk sriracha
salt
peppar
3 salladslökar
rostade sesamfrön
Pressa i vitlök i en skål och rör i sesamolja. Häll i ketchup, hoisinsås, vatten, soja, risvinäger och sriracha. Smaka av med salt och peppar. Lägg i Pulled Original.
Lägg i en folieform och täck med folie eller dubbla bitar foliepapper och stäng igen. Lägg vid sidan av glöden för att bli varmt.
Grilla bröden. Hacka salladslök fint. Lägg sallad i bröden och toppa med Pulled. Strö över salladslök och sesamfrön.
Tips!
En liten klick VegMe Majonnäs på brödet är också gott till.