SLUTA SLENTRIANGRILLA.

BÖRJA
GRILLA
VEGO!

Om du har bestämt dig för att 2021 är året då du slutar grilla kotletter av gammal vana och vänder blicken mot ett grönare alternativ – då har du hittat helt rätt! Med våra växtbaserade och smakrika proteiner och såser är det enklare och godare än någonsin att grilla vego.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

SLUTA SLENTRIANGRILLA.

BÖRJA
GRILLA
VEGO!

Om du har bestämt dig för att 2021 är året då du slutar grilla kotletter av gammal vana och vänder blicken mot ett grönare alternativ – då har du hittat helt rätt! Med våra växtbaserade och smakrika proteiner och såser är det enklare och godare än någonsin att grilla vego.

Läs mer om färsk, svensk vego här på hemsidan och följ oss för tips och inspiration:

PULLED ORIGINAL

Vår fantastiskt möra Pulled Original är suverän i sallad, burgare, wraps och grytor – som den är eller med din favoritkryddning. Färdig att ätas kall eller varm.

SLOPPY JOES MED KOREANSK TOUCH

4 port

• 4 hamburgerbröd
• 300 g VegMe Pulled
• 2 vitlöksklyftor
• 2 tsk sesamolja
• 1 ¼ dl ketchup
• 1 ¼ dl hoisinsås
• 1 dl vatten
• 2 msk japansk soya
• 1 msk risvinäger
• 1 tsk sriracha
• salt
• peppar

• 3 salladslökar
• rostade sesamfrön

Pressa i vitlök i en skål och rör i sesamolja. Häll i ketchup, hoisinsås, vatten, soja, risvinäger och sriracha. Smaka av med salt och peppar. Lägg i Pulled. Lägg i en folieform och täck med folie eller dubbla bitar foliepapper och stäng igen. Lägg vid sidan av glöden för att bli varmt. Grilla bröden. Hacka salladslök fint. Lägg sallad i bröden och toppa med Pulled. Strö över salladslök och sesamfrön.

Tips!
En liten klick VegMe Majonnäs på brödet är också gott till.

FLER GRILLRECEPT

FLER GRILLRECEPT

FYRA SMÅ (SUPERGODA) SÅSER

GRILLKORV OCH CHORIZO MED TRE GODA TOPPINGS

GRILLSPETT CEVAPCICI

BURGARE MED ROSTAD MAJS OCH GUACAMOLE

FYRA SMÅ (SUPERGODA) SÅSER

GRILLKORV OCH CHORIZO MED TRE GODA TOPPINGS

GRILLSPETT CEVAPCICI

BURGARE MED ROSTAD MAJS OCH GUACAMOLE