SLOPPY JOES MED KOREANSK TOUCH
4 port
• 4 hamburgerbröd
• 300 g VegMe Pulled
• 2 vitlöksklyftor
• 2 tsk sesamolja
• 1 ¼ dl ketchup
• 1 ¼ dl hoisinsås
• 1 dl vatten
• 2 msk japansk soya
• 1 msk risvinäger
• 1 tsk sriracha
• salt
• peppar
• 3 salladslökar
• rostade sesamfrön
Pressa i vitlök i en skål och rör i sesamolja. Häll i ketchup, hoisinsås, vatten, soja, risvinäger och sriracha. Smaka av med salt och peppar. Lägg i Pulled. Lägg i en folieform och täck med folie eller dubbla bitar foliepapper och stäng igen. Lägg vid sidan av glöden för att bli varmt. Grilla bröden. Hacka salladslök fint. Lägg sallad i bröden och toppa med Pulled. Strö över salladslök och sesamfrön.
Tips!
En liten klick VegMe Majonnäs på brödet är också gott till.