Bjud på festlig vegomat! Det behöver inte vara så märkvärdigt egentligen, en inbjudande dukning och ett gott tillbehör gör hela skillnaden. Bjud på färska produkter från VegMe med sin unika, rökiga smak så vet du att gästerna kommer älska maten. Här hittar du recept för sommarens alla härliga stunder med familj och vänner.

BURGARE AV ÄRTA
OCH QUINOA

Klassisk burgare med en twist! Baserad på svensk ärta och svenskodlad ekologisk quinoa. Denna smakrika burgare innehåller dessutom svenska alger som ger den en härlig umamismak. Funkar lika bra att tillaga på grillen som i stekpannan.

Grillade, veganska smashburgare med tryffelcrème

Med smashburgare får du en stor, krispig stekyta som ger mycket smak. Servera med en tryffelcrème gjord på VegMe Majonnäs och du är i burger heaven!

8 portioner

4 VegMe Burgare av ärta och quinoa
8 hamburgerbröd
8 skivor veganost
1 salladshuvud
2 silverlök eller gul lök
4 jalapeños i skivor
1 VegMe Majonnäs
tryffelolja
dijonsenap

Tryck ut, smasha, burgarna så dom blir lite plattare och större. Skala och skiva löken. Smält socker i en kastrull tills den blir gyllene, tillsätt sedan lök och låt den bli karamelliserad. Smaka av med salt och peppar.

Smaksätt VegMe Majonnäs med tryffelolja och dijonsenap. Grilla burgarna och lägg på veganosten i slutet så den smälter.

Lägg ut bröden och klicka på tryffelmajonnäsen, montera därefter sallad och qunioaburgaren med veganost. Toppa med karamelliserad lök och jalapeños. Servera med pommes.

FLER VEGORECEPT

FLER VEGORECEPT

VEGANSKA BURRITOS MED VEGME PULLED ORIGINAL

SOMRIGA GRILLSPETT MED VEGME CHORIZO

FLER VEGORECEPT