Asiatiska nudlar med pulled

4 port
3 msk ketchup
2 tsk mald ingefära
1 tsk sesamolja
2 tsk sriracha
4 msk japansk soja
2 msk risvinäger
1 vitlöksklyfta
600 g VegMe Pulled Original
350 g risnudlar
1 knippe salladslök
100 g shiitake
4 pak choi
1 paprika
1 vitlöksklyfta
rostade sesamfrön
koriander
färsk chili om man vill
Rör ihop ketchup med ingefära, sesamolja, sriracha, soja, risvinäger och pressad vitlök i en större skål. Blanda ner Vegme Pulled. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
Skär salladslök i strimlor. Skär svampen i bitar om den är stor. Skär pak choi i kvartar. Strimla paprika. Häll olja i en wok och fräs pak choi så att den får färg. Ta upp. Lägg i svamp tillsammans med salladslök och låt fräsa med. Pressa i vitlök och blanda runt. Blanda i paprika. Lägg i nudlar och sväng runt tillsammans med VegMe Pulled. Lägg upp i skålar och toppa med sesamfrön, koriander och lite chili.