Grillade, veganska smashburgare med tryffelcréme

Med smashburgare får du en stor, krispig stekyta som ger mycket smak. Servera med en tryffelcrème gjord på VegMe Majonnäs och du är i burger heaven!

8 portioner

4 VegMe Burgare av ärta och quinoa
8 hamburgerbröd
8 skivor veganost
1 salladshuvud
2 silverlök eller gul lök
4 jalapeños i skivor
1 VegMe Majonnäs
tryffelolja
dijonsenap

Tryck ut, smasha, burgarna så dom blir lite plattare och större. Skala och skiva löken. Smält socker i en kastrull tills den blir gyllene, tillsätt sedan lök och låt den bli karamelliserad. Smaka av med salt och peppar.

Smaksätt VegMe Majonnäs med tryffelolja och dijonsenap. Grilla burgarna och lägg på veganosten i slutet så den smälter.

Lägg ut bröden och klicka på tryffelmajonnäsen, montera därefter sallad och qunioaburgaren med veganost. Toppa med karamelliserad lök och jalapeños. Servera med pommes.