Bao buns med VegMe Pulled Original

1 frp VegMe Pulled Original
7 dl vetemjöl
25 g färsk jäst
1 msk strösocker
2,5 dl vatten
2 msk rapsolja
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt

Gör så här

Rör ut jäst med vattnet i en bunke. Blanda därefter de torra ingredienserna väl i en till bunke. Tillsätt rapsoljan, jästen, och knåda, för hand eller i maskin, i ca 10 minuter tills degen släpper bunkens kanter.
Täck degen med en kökshandduk eller dylikt och låt jäsa i 45 minuter.
Häll ut degen på en lätt mjölad bänk och knåda den slät. Dela den sedan i 12 bitar och forma varje bit till en pingisbollstorlek. Kavla ut varje boll till en tunn oval. Pensla sedan med lite olja och vik dubbelt.
Klipp ut och lägg de vikta bullarna på varsin bit bakplåtspapper, ca 15×15 cm stora, och täck dem med en kökshandduk. Låt dem jäsa till dubbel storlek i ca 40 minuter.
Hetta upp vatten i botten på en vid kastrull, och sätt ett durkslag, bambukorg eller ångkokartillsats över. Lägg ner bullarna med sitt bakplåtspapper – i korgen eller durkslaget i omgångar så många som får plats. Låt bullarna ånga i ca 15 min. tills de har pöst upp och är fluffiga och lätta.
Fyll bullarna med VegMe Pulled Original, skivad rödlök, koriander och finhackad chili.