Nachotallrik med VegMe tacofärs

4 portioner
1 frp VegMe Formbar Färs
1 frp Tacokrydda
1 sötpotatis
200 g grönkål
Tomat
Rödlök
Färsk koriander
Nachochips
Salsa
Dressing
2 avokado
1 dl vatten
Saften av en lime
En vitlöksklyfta
Salt och peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 225 °C. Skär sötpotatisen i kuber, ringla över valfri olja och rosta i ugnen i ca 25 minuter. Stek färsen i ca 5 minuter i lite olja tillsätt tacokrydda. Skölj grönkålen och rensa bort stammarna. Rosta varsamt i ugnen tills de blivit lite krispiga i ändarna. Skär grönsakerna och mixa alla ingredienser till dressingen tills den blivit len. Strö ut nachochipsen över en tallrik, toppa med färs, grönsaker, salsa, dressing och koriander.
Recept & foto: Anna Warodell