VegMe-tartar med ugnsrostade svartkålschips

1 frp VegMe Pulled Original
2 msk vegansk BBQ-sås
1 knippe svartkål
300 g konserverade kikärtor
1 röd paprika
1 kruka koriander
1 avokado
1 msk juice från en citron
1 rödlök
2 msk olivolja
2 msk tomatpuré
1 msk cognac
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 burk VegMe Aioli
Gör så här:
Svartkålschips: Sätt ugnen på 120°C. Riv av svartkålsbladen från stjälken och skölj av dem. Se till att de är torra innan du häller på olivolja och en nypa salt som du masserar in i kålen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ca 30 minuter tills de är helt krispiga, kolla av då och då.
Kikärtsröra: Häll av kikärtorna, hacka paprikan och koriandern och rör ihop i en skål. Rör ned en matsked av VegMe aioli, salta och peppra. Hacka rödlöken och sätt åt sidan.
Avokadomos: Mosa avokadon med citronjuice, salt och peppar och rör ihop en annan skål.
VegMe Pulled: Hacka VegMe Pulled Original och smaksätt med lite BBQ-sås, lägg åt sidan i ytterligare en skål.
Såsen: Blanda ihop såsen av övriga ingredienser och lägg i en spritspåse om du har, annars går en skål också bra.
Använd en rund form utan botten för att bygga din tartar direkt på tallriken. Börja med kikärtsröran, sedan avokadomoset, rödlöken, hackad VegMe Pulled Original. Avsluta med att ta bort formen och toppa tartaren med svartkålschips och sås.