Vegetarian Christmas Ham

2 paket VegMe Formbar färs
1 paket VegMe Pulled Original
2 msk Dijonsenap
2 msk salt
1 paket VegMe Pulled Original
2 msk Dijonsenap
2 msk salt
Till griljering
2 msk Dijonsenap
3 msk senap
1 tsk stött kryddpeppar
1 tsk stött nejlika
1/2 dl ströbröd
2 msk rapsolja
Mixa den formbara färsen och pulled i en matberedare i ca 15 sekunder. Det är viktigt att den formbara färsen är kylskåpskall. Tillsätt salt och senap och pulsa mixern så att allt blandar sig. Ta upp smeten ur mixern och forma med fuktade händer till en ”skinka”. Lägg i en ugnssäker form som är lätt oljad. Blanda senap och kryddor till griljeringen. Torka av ”skinkan” med lite hushållspapper om den har blivit fuktig. Stryk på senapsblandningen och strö över ströbrödet. Ringla rapsolja över och grädda sedan mitt i ugnen på 175°C tills den är 65°C i mitten. Låt svalna.