Burgare med rostad majs och guacamole

4 port

4 VegMe Burgare av ärta och quinoa
4 hamburgerbröd
1 burk VegMe Majonnäs

250 g cocktailtomater
200 g fryst mango
2 salladslök
1 lime
½ kruka koriander
salt
peppar

250 g fryst avokado
2 klyftor vitlök
1 lime
1 röd chili
½ kruka koriander
salt
peppar

340 g majs på burk

Börja med salsan: Hacka tomater och blanda med tinad mango. Finhacka salladslök. Riv i zest från lime och pressa i saften. Hacka koriander. Blanda och smaka av med salt och peppar.

Guacamole: Mosa den tinade avokadon med pressad vitlök. Riv i zest från lime och pressa i hälften av saften. Finhacka chili och hacka koriander grovt. Blanda och smaka av med salt, peppar och mer lime om du vill.

Öppna majsen och häll av vattnet. Rosta den i en stekpanna i lite majsolja. Krydda med salt och peppar.

Grilla burgarna och brödet. Lägg på sallad, en klick majonnäs, majs och burgare. Toppa med guacamole och salsa.